Vi har prismatch på det fulde sortiment!

VeloWear vil gerne vise, at også de fysiske butikker kan være med, når det gælder om at matche priserne på markedet. og således eliminere forestillingen om at man altid betaler mere for varerne i de fysiske butikker.

Betingelser

Prismatch gælder, når man sammenligner priser på velowear.dk/wpbutik med danske webshops (dvs. med dansk CVR-nummer og lager). Varen skal være på lager og til levering inden for 1-3 dage.

Prismatch gælder ikke for varer, som udbydes til salg som slag-, kø- og åbningstilbud, eller i begrænset antal, ligesom Prismatch ikke gælder for specialfrem- stillede produkter, udsolgte varer hos os eller konkurrenter, engrossalg, medlems- tilbud eller individuelt forhandlede priser.

Endvidere tager vi forbehold for trykfejl hos konkurrenterne.
At vi har prismatch på varierer fordringer ikke de rettigheder du har som forbruger i følge lovgivningen, herunder reklamations og garantibestemmelser.

Hvordan gør jeg

Ved alle varer er der ude i højre side en form du kan bruge til at sende en. Her skal du noterere, hvilket produkt det handler om, et link til butik og produkt, samt naturligvis dit navn og email, samt evn bemærkninger i forbindelse med produktet.

Når vi modtager mailen, retter vi produktets pris til, og bekræfter overfor dig, at du kan købe produktet til den angivne pris..     

Har du spørgsmål til prismatch kan du altid kontakte os på Info@velowear.dk eller 25130820