VeloWear Cykler – garanti og reklamation

Der er tre års garanti på VeloWear rammer, til den oprindelige køber af cyklen/rammen. Garantien bortfalder således i det øjeblik rammen/cyklen skifter ejer.

Rammen dækker defekter af en hver slags, som er opstået ved almindeligt brug, i forhold til lak dækker garantien skader på lakken, dog ikke skader som følge af almindeligt brug, fx stenslag m.v. Her vil man dog typisk blive tilbudt en stift med den originale farve, til småreparationer.

Det er en forudsætning for garantien at cyklen er blevet almindeligt vedligeholdt. Garantien dækker rammen, hvorimod alle dele udover, altså hjul, geargruppe, saddel, m.v. dækkes af den respektive producent af tilbehøret.

Garantien dækker ved almindelig brug af produktet, og bortfalder, såfremt produktet har været brugt til noget som det ikke er beregnet til, herunder tricks etc.

Garantien dækker ikke almindelig slidtage, eller fejl, som skyldes forkert anvendelse af produktet. herunder manglende vedligeholdelse.

Udover den treårige garanti periode, har du i samme periode, replacement garanti i forbindelse med styrt, således at du har mulighed for at erhverve en ny ramme af samme eller tilsvarende kvalitet, for 50 % af den oprindelige pris.

I forbindelse med garanti sag, skal du selv skille rammen af, og stå for transporten til VeloWear. Du kan dog også mod betaling, lade os stå for såvel afmontering og monteringen af cyklen efter hjemkomst af erstattet ramme. Dette aftales i hver enkelt sag.

VeloWear Aero cykel

VeloWear 1150

Køb

VeloWear Gravel bie

Slide Description

Køb

VeloWear bjergcykel

VeloWear 850

Køb