Del med dine venner

Racing saddeltaske er den første taske placeret på saddelpinden dedikeret til ultra distance cykelkonkurrencer og Audax. Med et slankt design og kompakt kapacitet er tasken ideel for at gemme lette og komprimerbare ting over lange distancer, herunder ikke mindst tøj.

Tasken er lavet af et ultralet vandtæt laminat specielt udviklet for Apidura. Saddeltasken vejer mindre end 210 g og er sikkert fæstnet med en robust tre punkts forankring. Den er designet til at passe ergonomisk under sadlen, minimere svej, og samtidig reducere vindmodstand.

Det er tilknytningsmuligheder for lys skåret ind i stoffer, hvilket øger sikkerheden uden at tilføre unødig vægt. Saddeltasken præsenterer et højt kontrastfuld reflekterende design, for at øge synligheden i alle lysforhold.

Et rulle-op lukningssystem gør det let at tilpasse mængden af tøj m.v, i stedet for alternative spænder og stropper, som blot ville forøge vægten af tasken.

Taskerne fås i to størrelser på henholdsvis 5 og 7 L.

Specifikationer

 

5 Liter saddeltaske mål og dimensioner

7 Liter saddeltaske mål og dimensioner
Vær sikker på at følge instruktionerne omkring afstand som skitseret her til venstre for at sikre det bedst mulige fit for din saddeltaske.

Hvis det er muligt, så vend saddelrørsbelsaget, således at bolten ikke kommer i kontakt med tasken, som vist på tegningen.

Apidura har et stort sortiment af tasker til både mountain bike, gravel og almindelige racer cykler, til placering på enten styr, overfør, forgaffel eller inde i rammen. Alle tasker er meget funktionelle og super lette at montere på cyklen.

Du kan se hele Racing serien her, samt den komplette serie af tasker fra Apidura her.

Brand

Apidura

Vi er cyklister, skabere og problemløsere. Vi er bragt sammen af en fælles vision om at finde den bedste måde at udforske verden på, med cyklen. Den rejse fik os til at skabe ultralette pakkesystemer, som hjælper os til at få mest ud af vores kærlighed til cykling, og hjælper ryttere verden over til at udleve deres eventyr. Medens vi selv er baseret i London, understøttere vi ryttere og konkurrencer verden over, inklusive vores ambassadører. Disse er en gruppe af ryttere, som er dedikeret til at rykke på grænserne for bikepacking hvilket hjælper andre til at udleve deres potentiale. Vi skaber ikke nye sæsonbestemte varer, hver anden måned. Hvorfor kunne du spørge, og svaret er at vores aproach til design er at skabe så gode tasker til hver enkelt formål som overhovedet muligt. Nogle gange tager det nogle få måneder, andre gange længere, men når vi først har fået en god ide, går vi straks igang med at realisere den. Vi driver vores forretning med respekt for jordens ressourcer, hvilket jo også lidt ligger i tanken om at udforske verden pr. cykel. Og vi arbejder konstant med at finde veje til at hjælpe cyklister med at udforske verden, uanset hvilken type cykel de har.
Størrelse

5 L, 7 L

Apidura-serie

Race

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Apidura Racing Saddle Pack”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

 

Prismatch:

Her kan du skrive, hvis der er særlige ting vi skal være opmærksomme på