Del med dine venner

A useful standalone bag for daily riding or as part of a larger bikepacking setup, the Expedition Top Tube Pack is a lightweight, secure storage space that’s ideal for stashing frequently used items on the road. The top tube bag is waterproof with welded seams and a pioneering waterproof zipper.

Available in 0.5L and 1L volumes, the smaller top tube bag is suited for storing bars and snacks, while the larger version can also accommodate smartphones and battery packs. It fastens securely to the top tube, opening and closing via an easy access one-finger zipper puller. Adjustable attachment points ensure that the bag is versatile enough for a range of different frames.

Brand

Apidura

Vi er cyklister, skabere og problemløsere. Vi er bragt sammen af en fælles vision om at finde den bedste måde at udforske verden på, med cyklen. Den rejse fik os til at skabe ultralette pakkesystemer, som hjælper os til at få mest ud af vores kærlighed til cykling, og hjælper ryttere verden over til at udleve deres eventyr. Medens vi selv er baseret i London, understøttere vi ryttere og konkurrencer verden over, inklusive vores ambassadører. Disse er en gruppe af ryttere, som er dedikeret til at rykke på grænserne for bikepacking hvilket hjælper andre til at udleve deres potentiale. Vi skaber ikke nye sæsonbestemte varer, hver anden måned. Hvorfor kunne du spørge, og svaret er at vores aproach til design er at skabe så gode tasker til hver enkelt formål som overhovedet muligt. Nogle gange tager det nogle få måneder, andre gange længere, men når vi først har fået en god ide, går vi straks igang med at realisere den. Vi driver vores forretning med respekt for jordens ressourcer, hvilket jo også lidt ligger i tanken om at udforske verden pr. cykel. Og vi arbejder konstant med at finde veje til at hjælpe cyklister med at udforske verden, uanset hvilken type cykel de har.
Størrelse

0,5 L, 1 L

Apidura-serie

Expedition

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Apidura Expedition Top Tube Pack”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Prismatch:

Her kan du skrive, hvis der er særlige ting vi skal være opmærksomme på