Apidura BackCountry Long top tube pack (1,8L)

DKK 599.00

Apidura BackCountry Long top tube pack (1,8L)

DKK 599.00

Backcountry long Top Tube Pack er designet for ultra distance konkurrencer, gravel kørsel og tidsbevidste rytter. Ideel, hvis du ikke har så stor en ramme, og derfor fx ikke kan have en taske i trekanten.

2 på lager (kan bestilles som restordre)

Kategorier: ,

Beskrivelse

An extended secure space for storing frequently-used items, whatever the terrain.

The Backcountry Long Top Tube Pack is a convenient space to store frequently used items, particularly on mountain bikes with sloping top tubes or limited space inside the main frame triangle.

The long top tube bag for mountain bikes is ideal for stashing snacks, light valuables and electronic devices. It features an internal divider and mesh pocket and securely attaches to the top tube with Hypalon-reinforced velcro straps to minimise abrasion. A one-finger two-way waterproof zipper puller allows easy access on the move and safeguards contents against water and dirt when closed.

The long top tube bag also features a padded foam base to protect contents and a battery lead port for charging electronic devices on the go.

Brand

Apidura

Vi er cyklister, skabere og problemløsere. Vi er bragt sammen af en fælles vision om at finde den bedste måde at udforske verden på, med cyklen. Den rejse fik os til at skabe ultralette pakkesystemer, som hjælper os til at få mest ud af vores kærlighed til cykling, og hjælper ryttere verden over til at udleve deres eventyr. Medens vi selv er baseret i London, understøttere vi ryttere og konkurrencer verden over, inklusive vores ambassadører. Disse er en gruppe af ryttere, som er dedikeret til at rykke på grænserne for bikepacking hvilket hjælper andre til at udleve deres potentiale. Vi skaber ikke nye sæsonbestemte varer, hver anden måned. Hvorfor kunne du spørge, og svaret er at vores aproach til design er at skabe så gode tasker til hver enkelt formål som overhovedet muligt. Nogle gange tager det nogle få måneder, andre gange længere, men når vi først har fået en god ide, går vi straks igang med at realisere den. Vi driver vores forretning med respekt for jordens ressourcer, hvilket jo også lidt ligger i tanken om at udforske verden pr. cykel. Og vi arbejder konstant med at finde veje til at hjælpe cyklister med at udforske verden, uanset hvilken type cykel de har.

Yderligere information

Størrelse

1,8

Apidura-serie

Backcountry

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Apidura BackCountry Long top tube pack (1,8L)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *