Del med dine venner

Den perfekte taske til transport af tunge dele over lange afstande.

Backcountry Full Frame Pack er meget alsidig og er designet til at bære store, tunge stykker baggage over lange afstande og på tværs af tekniske spor.

Tasken passer ind i cyklens hovedtrekant og giver et stort rum til genstande som fylder meget – alt fra madlavningsudstyr og teltstænger til tunge redskaber på længere ekspeditioner og bikepacking-ture.

Det resulterende lave tyngdepunkt spredes langs et smalt, centralt plan, hvilket resulterer i en taske, der har minimal effekt på håndteringen af cyklen, samtidig med at den tilbyder stor volumen.

Med en forstærket struktur og indvendige stropper til sikring af indholdet er Full Frame Pack alsidig nok til enten at fylde hovedtrekanten helt eller efterlade plads til en flaskeholder på saddelrøret. Pakken har en dobbelt lynlåseåbning, der giver nem adgang og fuld synlighed af indholdet, samtidig med at man bevarer muligheden for kun at åbne den øverste lynlås for nem adgang under kørsel.

Tasken findes i tre størrelser: 2,5, 4 og 6 L.

Brug vores Frame Pack Størrelsesværktøj her til at finde ud af, hvilken størrelse Frame Pack som passer til netop din cykel.

Se det fulde sortiment i backcountry serien her, eller hele apidura sortimentet her.

Brand

Apidura

Vi er cyklister, skabere og problemløsere. Vi er bragt sammen af en fælles vision om at finde den bedste måde at udforske verden på, med cyklen. Den rejse fik os til at skabe ultralette pakkesystemer, som hjælper os til at få mest ud af vores kærlighed til cykling, og hjælper ryttere verden over til at udleve deres eventyr. Medens vi selv er baseret i London, understøttere vi ryttere og konkurrencer verden over, inklusive vores ambassadører. Disse er en gruppe af ryttere, som er dedikeret til at rykke på grænserne for bikepacking hvilket hjælper andre til at udleve deres potentiale. Vi skaber ikke nye sæsonbestemte varer, hver anden måned. Hvorfor kunne du spørge, og svaret er at vores aproach til design er at skabe så gode tasker til hver enkelt formål som overhovedet muligt. Nogle gange tager det nogle få måneder, andre gange længere, men når vi først har fået en god ide, går vi straks igang med at realisere den. Vi driver vores forretning med respekt for jordens ressourcer, hvilket jo også lidt ligger i tanken om at udforske verden pr. cykel. Og vi arbejder konstant med at finde veje til at hjælpe cyklister med at udforske verden, uanset hvilken type cykel de har.
Størrelse

2,5 L, 4 L, 6 L

Apidura-serie

Backcountry

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Apidura Backcountry full frame pack”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Prismatch:

Her kan du skrive, hvis der er særlige ting vi skal være opmærksomme på