Apidura Backcountry DownTube Pack

DKK 459.00

Apidura Backcountry DownTube Pack

DKK 459.00

Taske til placering under skrårøret på din MTB med plads til 1,8 L

 

1 på lager (kan bestilles som restordre)

Kategorier: ,

Beskrivelse

Taske til under skrårøret og designet til opbevaring af genstande under skrårøret på cykler uden tilbehørsbeslag.

Downtube-pakken fra Apidura, fastgøres sikkert til skrårøret  og rør med lignende diameter for at give en alsidigt og komprimerbar lagerplads til reservedele og andre væsentlige ting man skal have med på langdistanceture.

Den har tilstrækkelig kapacitet til en 1L vandflaske, så den kan bruges som en flaskeholderpack til cykler med begrænset flaskeopbevaringsplads inden for hovedtrekanten – hvis du fx har en full frame pack.

Taske til under skrårøret til bikepacking giver dig friheden til at montere tasken, hvor det er nødvendigt.

Systemet med fastgørelse og stabilitet med en enkelt bevægelse betyder, at pakken monteres sikkert og let på rør med forskellige diametre. Den vandtætte, sømsvejste konstruktion sikrer, at indholdet forbliver rent og tørt.

Vi anbefaler ikke at montere Backcountry Downtube Pack på rør med en omkreds på mindre end 95 mm, såsom sadelstag og forgafler.

Apidura har et stort sortiment af tasker til både Mountain Bike, Gravel og almindelig racercykler, til placeringer på enten styr, overfør, forgaffel, eller inde i rammen. Alle tasker er meget funktionelle og super lette at montere på cyklen

Få inspiration til flere tasker til din MTB fra Apdura her.

 

Brand

Apidura

Vi er cyklister, skabere og problemløsere. Vi er bragt sammen af en fælles vision om at finde den bedste måde at udforske verden på, med cyklen. Den rejse fik os til at skabe ultralette pakkesystemer, som hjælper os til at få mest ud af vores kærlighed til cykling, og hjælper ryttere verden over til at udleve deres eventyr. Medens vi selv er baseret i London, understøttere vi ryttere og konkurrencer verden over, inklusive vores ambassadører. Disse er en gruppe af ryttere, som er dedikeret til at rykke på grænserne for bikepacking hvilket hjælper andre til at udleve deres potentiale. Vi skaber ikke nye sæsonbestemte varer, hver anden måned. Hvorfor kunne du spørge, og svaret er at vores aproach til design er at skabe så gode tasker til hver enkelt formål som overhovedet muligt. Nogle gange tager det nogle få måneder, andre gange længere, men når vi først har fået en god ide, går vi straks igang med at realisere den. Vi driver vores forretning med respekt for jordens ressourcer, hvilket jo også lidt ligger i tanken om at udforske verden pr. cykel. Og vi arbejder konstant med at finde veje til at hjælpe cyklister med at udforske verden, uanset hvilken type cykel de har.

Yderligere information

Størrelse

1,8 L

Apidura-serie

Backcountry

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Apidura Backcountry DownTube Pack”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *