Ugens populære produkter

Hver uge finder vi nogle produkter frem, som fortjener en særlig præsentation. Det kan være fordi de pågældende produkter er særlig populære i øjeblikket, eller det kan være nye produkter i sortimentet, som fortjener en ekstra fremtrædende plads.

Det kan også være et tema, som fremhæver forskellige typer af produkter som knytter sig til temaet. Det kunne fx, være produkter, som er særlig populære når du kører gravelture, eller det kunne være produkter, som i særlig høj grad kan forbedre din performance på cyklen.

Kombiner tøj og skab din egen pakke
– fleksible tøjpakker med rabat!

Det er blevet rigtigt attraktivt at købe tøj hos VeloWear, efter vi nu har indført mængderabat. Det betyder at du får 10 % på alt cykeltøj, allerede ved køb af to produkter.

Det bedste ved det hele er at du så kan lave dine helt egne pakker, fuldstændig som det passer dig og få rabat på de allerede lave priser på alle produkterne i pakken.

Som eksempel, har vi fundet nogle af de populære produkter frem for kategorien, og så kan du se, hvad de koster, når du kombinerer det som pakke.. Vælger du fx den pakke mange i øjeblikket vælger, med jakke, baselayer, vinterbibs og handsker, så kan du lave din egen pakke fra omkring 1860 kr, hvilket vi synes er en rigtig pris. Der er mange mærker, hvor jakken alene ligger i det prisleje, og her får du så lige baselayer, handsker og vinterbibs oven i.

Du kan selvfølgelig også vælge alle mulige andre kombinationer. Du kan se rabatpriserne på produkterne, allerede efter at du har valgt det første stykke tøj til kurven.