Hver uge finder vi nogle produkter frem, som fortjener en særlig præsentation. Det kan være fordi de pågældende produkter er særlig populære i øjeblikket, eller det kan være nye produkter i sortimentet, som fortjener en ekstra fremtrædende plads.

Det kan også være et tema, som fremhæver forskellige typer af produkter som knytter sig til temaet. Det kunne fx, være produkter, som er særlig populære når du kører gravelture, eller det kunne være produkter, som i særlig høj grad kan forbedre din performance på cyklen.

Wattmålere i krank, krankarme og pedaler

Hvor der for år tilbage i wattmålernes barndom kun fandtes wattmåling som var baseret på en komplet udskiftning af kranken, har udviklingen de sidste mange år betydet både, at man måler watt flere steder på cyklen, samt at prisen på at erhverve sig en wattmåler er reduceret kraftigt.

I dag er der stadig en del producenter, der primært sværger til watt i kranken, herunder Rotor, SRM, Power2max med flere, men der er også efterhånden en del producenter der præsenterer wattmåling, enten i pedalarmen, Stages/4IIII eller i selve pedalen, Garmen/Favero Assioma

Rent kvalitetsmæssigt, er der ikke den store forskel på at måle i kranken, krankarmen eller pedalerne. Det er logisk, at du får lidt mere direkte venstre/højre balance i pedalerne, i forhold til fx. kranken, hvor du også skal estimere det. Omvendt giver wattmåling i kranken fuld frihed i forhold til hvilken type og ikke mindst kvalitets pedal du ønsker at have på din cykel.