Ugens populære produkter

Hver uge finder vi nogle produkter frem, som fortjener en særlig præsentation. Det kan være fordi de pågældende produkter er særlig populære i øjeblikket, eller det kan være nye produkter i sortimentet, som fortjener en ekstra fremtrædende plads.

Det kan også være et tema, som fremhæver forskellige typer af produkter som knytter sig til temaet. Det kunne fx, være produkter, som er særlig populære når du kører gravelture, eller det kunne være produkter, som i særlig høj grad kan forbedre din performance på cyklen.

Cykel-holdere, din bedre halvdel vil elske

For mange af os, er cyklen mere end blot et transportmiddel, eller træningsredskab. Det er noget vi passer og plejer, og som vi er ret glade for. Derfor får cyklen også i stigende grad en mere og mere fremtrædende plads i hjemmet, og det er ikke et sjældent syn, at hænge den på væggen i arbejdsværelset, skuret eller sågar stuen!

En af de store fordele ved det, er at du også automatisk gør lidt mere ud af vedligeholdelsen, for hvem gider at have en beskidt cykel hængerende i stuen.

Hos VeloWear har vi i al beskedenhed nogle af de flotteste cykelholdene, som findes, nemlig cykelholdene fra det engelske firma Cactus-Tongue.

Uni-X cykelholderen er i pulverlakeret hvidt rustfrit stål, og er primært beregnet på at hænge cyklen udenfor eller i et arbejdsskur, og er således lidt mere robust. SSL og SSL Roadie, er de flotteste cykelholdene i børstet rustfrit stål Forskellen på de to er at Roadie fylder lidt mindre ud i rummet, end SSL’en, og er blevet den mest populære model.

Har du trang med plads, er Wrap Bike Wall Mounten den sidste mulighed. Her hænger du cyklen lodret. Den kan tage hjul op til ca. 60 mm i profil, og fås med eller uden ekstra plade til baghjulet. Ligesom med Roadie og SSL modellen, findes den med puder i forskellige farver.