VeloWear Cycle Club er også et træningsfællesskab med ugentlig træning i sæsonen fra april – oktober, og lidt mere uforpligtende ture uden for sæsonen. Her er det primært gravel, som bliver kørt.

Vi kører i sæsonen om onsdagen fra kl. 17 og et par timer frem. Alt after hvor mange som deltager, deler vi os op i hold af ca. 10-12 stykker. Vi er i fornuftig form, så på det hurtige hold bliver der gået til vaflerne, men der er også plads til det mere hyggebetonede.

Vi regner med at starte onsdagstræningen op den 31. marts kl. 17. og vi forsøger os i år, også med et søndagshold, som kører kl. 9, hver anden søndag, startende den 4. april.

Træningen er som oftest tempoture, da spredningen i niveauet på holdene er ganske stor. De hurtigste kører nok 35+, men vi vil rigtig gerne også have folk tættere på 30 km i timen, eller sågar 25, så kig endelig forbi, hvis du ellers cykler for dig selv.

Det er gratis at være medlem af VeloWear Cycle Club, men kører du jævnligt med på turene, ser vi gerne at du kører i VeloWear tøj. De mest populære outfit er den Lyseblå VeloWear trikot, samt det vinrøde Coffebank outfit, som du kan se på billederne.

Hvis der er stemning for det plejer vi også at deltage i nogle løb i løbet af sæsonen. Du kan følge med i klubben ved at være medlem af VeloWears facebook gruppe, som du kan tilgå her.

Fra en af onsdagstræningerne sidste sæson
Vi deltager også i forskellige løb. Her er det fra Hansen Gravel løbet
VI deltog med flere hold til cykelstafetten sidste år, og har også en forårstur til en klassiker hvert år