Slut med Zero reset

Det har været en lang rejse fra den første udgave af Faveros powermeter Bepro, og så til der hver vi er i dag. En lang række af gode opdateringer, hvor man i flæng kan nævne:

  • Fra installation via specialværktøj til installation med umbraco nøgle
  • Fra en irriterende og skrøbelig usb opladning, til nu at bruge magnetoplader, som automatisk sætter dig fast på dine pedaler, og oplader dem hurtigt og smertefrit
  • En mere intelligent måling, som sikrer, at også folk med et uens tråd, eller – gud forbyde det – ovale klinger, kan få en perfekt måling.
  • Implementering af app, som gør det lettere at fejlsøge, og superlet at opdatere firmware.

Altså et produkt, som bare gennem tiden er blevet bedre og bedre, og nu, er så den næste store forbedring, kommet i forbindelse med seneste firmware update, nemlig at du fremrettet kan slippe for at skulle lave zero reset, bortset fra allerførste gang du installererer pedalerne, eller når du flytter dem fra cykel til cykel.

Det lyder måske ikke er meget, men det er pænt ofte, at jeg glemmer at resette mine, hvilket kan betyde, noget for kvaliteten af data, og er man meget nøje med dem, vil denne opdatering være en stor hjælp.

Du kan hente opdateringen her.

Læg en kommentar