Præsentation af filter funktionen

Filterfunktionen er en rigtig god funktion at lære at kende, når du skal udsøge varer på tværs af kategorierne.

Vil du fx finde en gravel cykel til mellem 20.000 og 30.000, der skal have 1×11 sram rival på, kan du finde den på følgende måde: Vælg: Gravel/cross og dernæst Sram Rival under geargruppe, og sidst men ikke mindst kan du begrænse udvalget med prisvælgeren. Med det nævnte eksempel finder søgeren 7 muligheder frem på tværs af de overordnede kategorier: Når du fremsøgt dit udvalg, kan du naturligvis sortere dem efter pris, navn, alder eller noget helt fjerde.

En anden kreativ måde at bruge funktionen på, kunne også være, at du fx skal finde en gave til en person, og det eneste han har sagt er at han ønsker sig en lygte eller nogle dæk. Hvis dit budget er lad os sige mellem 300 og 600 kr kan du først udvælge tilbehør i vatekategorien, og så herefter dæk og slanger og lygter nede i kategorien under vareudvælgeren.

Kombiner funktioner

Efter du har brugt filterfunktionen til at filtrere de ting ud, som du gerne vil kigge på. I dette tilfælde altså 7 gravel cykler med geargruppen Sram Rival, har du mulighed for at sammenligne dem – ved at trykke på sammenlign knappen under hver produkt.

Du skal udvælge mindst to og max 5 for at kunne sammenligne, og de parametre du kan sammenligne på, er de detaljer som står under hver produkt under yderligere information, og er forskellig fra produkttype til produkttype. De produkter du har udvalgt til sammenligning, kan du se ved at trykke på Sammenlign i hovedmenuen. Produkterne forbliver der, indtil du selv fjerner dem igen. Du kan altså have dem gemt, og surfe videre rundt på hjemmesiden imens og vende tilbage.

Når du har sammenlignet og fundet det produkt du skal bruge, kan du selvsagt tilføje det til kurven og købe det.

Læg en kommentar