Mastercard & Mobilepay

Fremover bliver det muligt at betale med MasterCard på hjemmesiden. Det giver selvsagt den indlysende fordel, at mange som har mastercard, og som måske har valgt siden fra, fordi jeg ikke har tilbudt den betalingsmetode, nu fremover kan handle på hjemmesiden.

Men det giver også en anden fordel, som måske ikke er de fleste bekendt, nemlig at jer som har jeres mobilepay konto knyttet op på et mastercard, hidtil ikke har kunnet bruge mobilepay på hjemmesiden, hvilket har skat nogle frustrationer, fordi det ikke er særlig indlysende, når der nu står, at jeg modtager mobilepay. Det skyldes rent teknisk, at mobilepay på hjemmesiden, faktisk betragtes som en korttransaktion, og at man derfor skal have en kortaftale, til det kort som ligger bag mobilepay.

I den fysiske forretning, vil jeg stadig kun modtage Mobilepay betalinger, kontanter eller man kan få tilsendt en faktura, hvis man er en kendt kunde. Man kan dog også – som her i corona tiderne er blevet meget almindeligt – handle på hjemmesiden, og så komme forbi og hente det i butikken, ved at bruge “Lokal afhentning”, når man bestiller. Her vil man kunne hente det samme dag, såfremt det står som værende på lager.

Læg en kommentar