Køb af Cykel på nettet

Ridley Helium SLX Disc

Når du skal købe cykel hos VeloWear, vil vi naturligvis allerhelst se dig i butikken. Dels for at kunne give dig den bedste vejledning til cykelløbet, hvilket er langt lettere, når vi ses i butikken, men også fordi det er langt lettere at vælge den rigtige cykel, når man står med den i hånden, eller måske endda har mulighed for at prøve en lille tur.

Men der kan jo være masser af grunde til at købe den på nettet. Den mest oplagte, er at du ikke lige bor i nærheden, men tid eller andre årsager, kan også være medvirkende til at du synes det er lettere at købe den online.

Noah Fast Disc Lotto Soudal Replica
Noah Fast Disc Lotto Soudal Replica

I modsætning til fx. hos Canyon, er der ingen begrænsninger på tilpasningen af cyklen, selv om du køber den online. De letteste tilpasninger er naturligvis frempindslængde, dæk, saddel og den slags, men der er i virkeligheden ikke mange begrænsninger. Hvis du ønsker en anden konfiguration end den som du finder på vores side, er der to muligheder: Du kan enten chatte med os og fortælle hvilke modifikationer du ønsker dig, eller du kan skrive en email til info@velowear.dk med ønskerne.

I begge tilfælde, vil vi efterfølgende lave et tilrettet produkt og lægge det på hjemmesiden, således at du har mulighed for at putte det i kurven.

Levering af cyklen

Vi leverer cyklen over hele landet. Naturligvis justeret til perfektion af vores mekaniker. Vi sender ikke cyklen, men kommer hellere personligt forbi og afleverer den. Er det på Sjælland, koster det ikke ekstra, skal vi over broen, skal du betale et mindre ekstragebyr på 200 kr.

Vi er en lille butik, og derfor er det kun et mindre antal cykler vi har på lager i butikken. Det er dog ikke det samme, som at du skal vente længe på din cykel. Husk at du altid kan spørge til leveringstiden på en cykel i chatten.

Særlige cykelpakker

Husk at holde øje med de særlige cykelpakker vi sælger. Det kan være tøj, sko, wattpedaler eller andet, som vi sælger til fordelagtige priser i forbindelse med køb af cyklen. Ofte er der mange procenter at spare.

Finansiering af cyklen

Husk vi tilbyder en attraktiv finansiering af din cykel. Om det er 10, 20 eller 30 måneder vi tilbyder afhænger af prisen på din cykel. Det koster ikke ekstra at finansiere din cykel, og du betaler hverken renter eller gebyrer, men kun det beløb du har købt for. Vi finansierer som udgangspunkt kun cykler, eller tilbehør købt i forbindelse med cyklen. Vi tilbyder sædvanligvis heller ikke finansiering af tilbudscykler. Læs yderligere om finansieringsmuligheder her.

Du har naturligvis også mulighed for at købe cyklen kontant, husk i den forbindelse at spørge efter mulig kontantrabat, den varierer efter mærke og pris.

Læg en kommentar