Hunt har i løbet af no time etableret sig som et af de mest spændende hjulbrands i Europa, og dermed også Danmark. Med fokus på at lave nogle kvalitetshjul, med stor holdbarhed, moderne design og et prisniveau som virkelig er value for money – har de sat en ny standard for hvad kvalitets hjul skal koste, hvad enten materialet er Aluminium eller Carbon.

VeloWear har været med hele vejen, og fører hele sortimentet af hjul fra Hunt. Som den eneste forhandler kan vi tilmed også tilbyde keramiske lejer fra CyclingCeramic på alle Hunts carbonhjul, uden at de ryger i gennem loftet prismæssigt. De fleste hjul lander under 9000 kr, hvilket er imponerende sammenlignet med andre mærker af samme kvalitet.

Hunt er ikke bare et i rækken af private labels, der hiver en kineser fælg hjem, og sætter en nyt klistermærke.
Her er tale om dedikerede englændere, som har en tro på at de kan matche de bedste hjulfabrikanter i branchen, når det handler om det væsentlige nemlig aerodynamik og fart.

I 2020 følger de op med endnu flere spændende tiltag, herunder hjulkombinationer, som kan være attraktive for enkeltstart/triathlon, flere hjul med lejer fra CeramicSpeed m.v.

Se VeloWears sortiment fra Hunt her.