Der findes ikke noget værre end at være brændt varm på en cykel, et lækkert hjulsæt eller noget ondet, og så ikke lige have pengene up front.

Det kan vi råde bod på ved finansiering hos VeloWear. Hos VeloWear tilbyder vi rentefri finansiering på op til 60 måneder, på alt mellem himmel og jord, såfremt det samlede beløb er over 2000 ikr..

VeloWear cykler kan finansieres i op til 60 måneder

I samarbejde med SparXpress Bank, hvor du har mulighed for at dele dine betalinger op i op til 60 bidder, alt efter lånebeløbets størrelse.
Det bedste ved det, er at det ikke koster dig en øre i rente.

Det er en utrolig simpel proces. Du kan ud fra hver enkelt vare se, hvad det kommer til at koste pr. måned, ligesom også de samlede omkostninger fremgår, og selve ansøgning om lån foregår via kassen, hvor du blot vælger SparXpress finansiering, der hvor du normalt ville vælge fx Dankort eller mobilepay.

Der er en enkelt ting man skal være opmærksom på. Produkter der er bundled, som fx VeloWears cykler, der bliver månedsbetalingen ikke opdateret medens du klikker produkter til. Her skal du huske at tjekke kurven, når du har valgt de forskellige ting til, og se se hvilket beløb der står.

Fremadretttet kan du finansiere alt – også lækre hjul fra Hunt