Udgivet i Skriv en kommentar

Ceramic Speed produkter hos VeloWear

Der er en del, som har spurgt efter CeramicSpeed produkter, hvilket er baggrunden for at vi nu begynder at sælge det mere aktivt i butikken.

I første omgang bliver det keramiske krankboxe, pulleyhjul samt ufo drip olie, vi kommer til at have i et mindre udvalg i butikken.

Vi vil naturligvis gerne skyde det igang med maner. Derfor planlægger vi en seance, hvor CeramicSpeed kommer forbi i butikker og præsenterer produkterne på den anden side af vores Liege – Bastogne – Liege tur. Endelig dato vil blive slået op i events kalenderen samt på facebook siden.

I forbindelse med arrangementet vil der være et introduktionstilbud på 20 % på alle produkter, så du må hellere begynde at spare op, hvis du allerede nu tænker at du ikke kan undvære et sæt oversized pulleyhjul, en krankbox eller noget helt tredje.

En velfungerende krankbox er alfa og omega på en cykel. Det er hjertet i kraftoverførslen, og en gnidningsfri kraftoverførsel sparer der ikke alene for at spilde overflødige watts, men du vil også komme til at føle at cyklen løbere lettere. Der findes masser af konkurerende keramiske produkter på markedet, men vi synes, at vil man have keramiske produkter skal man vælge en leverandør som har ekspertisen, og det har CERAMICSPEED. Ja vel du betaler måske lidt mere end de kinesiske konkurrenter, men du får også et helt andet produkt.

Jeg skal ærlig indrømme, at jeg aldrig selv kunne finde på at køre med et oversized pulleyhjul, men jeg er jo også gammel og kontrær, og kører på en old school klassisk geometri. Her synes jeg helt klart klassiske pulleyhjul hører mere hjemme. Men heldigvis har CeramicSpeed begge typer. Ud over at løbe væsentlig bedre end traditionelle pulleyhjul, har de også en langt bedre holdbarhed, ikke mindst, hvis du sørger for at vedligeholde dem.

Udgivet i Skriv en kommentar

Velkommen til ny hjemmeside

Da vi desværre havde mange problemer med betalinger i det gamle prestashop setup, og ikke rigtig kunne finde nogle der kunne supportere det ordentligt, har vi endnu engang måttet opdatere hjemmesiden.

Vi har nu valgt et wordpress setup, som gerne skulle være bedre understøttet.

Vi har masser af arbejde foran os, med at gøre det til en god og fyldestgørende hjemmeside, men synes det var presserende at få den live, da alt for mange kunder gik forgæves, da de ikke rigtig kunne komme til at betale …

Er der noget du ikke kan finde, kan du fortsat forsøge dig på den gamle hjemmeside, eller sende mig en besked via chatten, så klarer vi det.

Med venlig hilsen
Michael Cubbin
VeloWear