Apidura anmeldelser

Her er alle de tasker, som hører til Backcountry serien.gr

Jeg har samlet en række apidura anmeldelser fra det anderkendte site, Bickpacking.com, som du kan bruge som inspiration, hvis du har mod på at kaste dig ud i cykelevetyr, som kræver tasker og udstyr.

Den første anmeldelse er en anmeldelse af deres forgaffel tasker. Jeg kan i den forbindelse sige, at VeloWear er i færd med at få produceret nogle racks, som du kan bruge, når du skal montere taskerne på din forgaffel, hvis du altså har beslag, som fx. Ridleys Kanzo Adventure cykel.

De næste anmeldelser er af deres saddeltasker. Her er det værd at bemærke, at Apidures muligheder er ret omfangsrige, i og med at de har saddeltasker i alle tre serier, Racing, Expedition og Backcountry, så selv serierne i princippet henvender sig til de forskellige genre (backcountry = MTB, Expedition = Gravel, Racing=Landevej), så kan man naturligvis sagtens mixe det.

Også masinet Road CC, har anmeldt Apidura saddelpack, som kommer her.

https://road.cc/content/review/182156-apidura-saddle-pack-mid-size

Den sidste anmeldelse er af deres Food Pouch, der som navnet antyder er beregning til at have forskellige typer af ernæring med på turen, som måske ikke er velegnet til at have i lommen.

I nedenstående video, gennemgås de forskellige frame packs, med gode råd til hvad man skal tænke på, hvis man overvejer en frame pack.

VI holder naturligvis øje med flere anmeldelser, som vil blive postet i denne artikel efterhånden som vi finder dem.

Læg en kommentar