VeloWear Cycle Club

VeloWear cycle Club er en nichebutik for cykelentusiaster, beliggende i Kirke Såby. I den fysiske butik har vi et godt udvalg af tøj, sko, cykler og hvad man ellers lige står og mangler, medens vi i vores webshop har et bredere sortiment af komponenter m.v.

Vi lægger vægt på den personlige betjening, og har altid tid til at hjælpe dig til dit næste køb, hvad enten det handler om en high-end cykel, eller et skoovertræk.

Vi elsker Belgien, hvilket er hovedårsagen til at vores to hoved cykelmærker er Belgiske, nemlig Ridley og Eddy Merckx. Vi fører dog også cykler fra såvel Cinelli og 3T, der dog primært hjemtages på bestilling.

Hvert år arrangerer vi også en cykelrejse til en af de belgiske klassikere.

Har du lyst til at være en del af VeloWear fællesskabet, arrangerer vi ugentlig træning om onsdagen fra april-oktober. Vi vil også gerne opfordre dig til at like vores facebook side, hvor det meste af det som sker omkring butikken, offentliggøres.

Gå til shoppen

Kategorier

Nyeste produkter i shoppen

Cactus Tongue SSL cykelholder

Meget smukke cykelholdene, som gør din cykel ære, når den hænger på vægen. Lavet af rustfrit stål med lapper i alskens farver, som kan komplementere cyklen

DKK 1,199.00 DKK 999.00Vælg muligheder

Flere detaljer→