Kvalitets tøj til priser som er til at betale

VeloWear team kollektionen er høj cykeltøjskvalitet til en absolut rimelig pris.
Vi har valgt at have en lille kollektion med de bedste kombinationer af stof, som sikrer optimal svedtransport, perfekt pasform, og samtidig yderst behageligt at have på. Fælles for det hele, er at det er produceret, så det altid sidder bedst muligt, hvad enten du er en størrelse xs eller 6xl.

Materialerne er fremragende performance mæssigt  uden at gå på  kompromis med komforten. Pasformen er slim-fit med maksimal elasticitet, så den følger din krops bevægelser uden at være i vejen. Tøjet har smarte features som lynlås lomme til værdigenstande, refleksbånd, så du kan ses i mørke tunneler fx i syden samt silikonebånd, som sikrer at tøjet altid bliver holdt perfekt på plads.

Når du bestiller teamtøj, skal du op på 10 stk. af hver artikel, for både at kunne give dig en ordentlig pris, samt et perfekt produktionsforløb.
Hvis din virksomhed eller klub ligger tæt på VeloWear Cycle Club, kan vi evt tage et lille overskydende sortiment i butikken, således at antallet ikke bliver et problem.

Kortærmet trikot

Gabba jakke

Lange bib-shorts

Langærmet trikot

Vinter jakke

Løse ærmer

Vest

bib-shorts

Løse ben

Hvad siger folk om tøjet

utroligt lækkert tøj til Tourdesjælland, hurtig levering

Per Terp Sørensen, Tour de Sjælland

VeloWear leverer utrolig godt tøj til prisen.
Derudover er bestillingsprocessen simpel, og leveringstiden på kun en måned fremragende. Det er en god service, at VeloWear har tøj i alle størrelser man kan prøve, således at man ved, præcis hvilket tøj man ender med at modtage.

Anders Ceni, Andersen Furniture

Kontakt VeloWear for et tilbud på din opgave

13 + 12 =

Cases

Tour de Sjælland

VeloWear har leveret tøj til etapemotionsløbet Tour de Sjælland, de seneste to år.
Tour de Sjælland er specielt begejstret over at VeloWear tilbyder brugerne at prøve tøjet i et layout magen til det færdige i alle størrelser.

Team Andersen – CykelAar

Team Andersen – CykelAar er et mindre team centret omkring virksomheden Andersen Furniture.
VeloWear har leveret teamtøjet i flere år. Team Andersen – CykelAar er det første team til at prøve de nye kortærmede trikoter fra VeloWear med endless ærmer.

Mudnrace – Hvalsø


Mud’Race er en lokal mountain bike klub. De så en stor fordel i at VeloWear havde forretning i lokalområdet, og var indstillet på at have et lager af tøj, således at medlemmerne løbende kunne købe tøj, i stedet for de traditionelle brands med en til 2 leveringer pr. år.

Pin It on Pinterest

Share This
X