VeloWear arrangerer til foråret en tur til en af de helt store monumenter, nemlig løbet Liege – Bastogne – Liege. I modsætning til fx Flandern Rundt, har du her mulighed for at køre præcis det samme løb som profferne gør det dagen efter (+ 20 km mere),  hvilket er vældigt motiverende. Du har dog også mulighed for at vælge to kortere ruter. Specielt den midterste på 152 km, vil nok være et godt valg for de fleste, da de fleste af de legendariske stigninger stadig er med, samtidig med at længden er til at have med at gøre.

Program:

Torsdag: Folk ankommer hen af aftenen senest kl. 20.00

Fredag: Vi afhenter vores ting til løbet, og kører desuden en tur i området omkring Spa, La Redoute om formiddagen. Tur længde ca. 60-80 km. i adstadigt tempo.
Fredag aften mulighed for fællesspisning.

Lørdag: Selve løbet. Der er mulighed for at køre 75, 152 km eller 272 km. Fællesspisning for de som har lyst lørdag aften.

Søndag. Søndag kører vi ud for at se de professionelle komme op af Le Redoute. Der er ca. en halv times kørsel på cykel fra der hvor vi bor, så der er enten mulighed for at køre en lille tur om søndagen, for de som er friske. Vi har pakket baggagen om morgen og stillet den i bilerne, så vi er parat til at hente bilerne umiddelbart efter at løbet er slut.

Pris:
Vi har leget en stor villa med 8 værelser og 25 sovepladser, så regn med at du kommer til at bo i delt dobbeltværelse. Vi kører derned i biler, og prisen til benzin og broer bliver dækket inden for de 3599. Derudover dækker prisen et sæt speciallavet VeloWear tøj, samt selve løbet. Deltagelse foregår via følgende link: http://www.chronorace.be/inscriptions/choixformulaire.aspx… samt gruppekoden Velo15778, når du har trykket på knappen join group. Her vælger du en af de tre distancer (75, 152 eller 272)

Billetten købes via nedenstående link, og der bliver trukket 1000 ved tilmelding og resten umiddelbart inden rejsen.

Tid til løbsstart

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Pin It on Pinterest

Share This

Del det

Del dette indlæg til dine venner

X