Fri fragt over 499

Skab din personlige Merckx cykel

Man kunne jo næsten regne ud, at det ville ske, da Belgian Cycling Factory overtog Eddy Merckx cykler, at der ville komme et custermizer program alla Ridleys pureline, og det er netop det som er sket ved offentliggørelsen af My Merckx fredag.

Umiddelbart lægger de lidt stille ud med to grundlayouts, nemlig Serene og Retro. Ingen som er bekendt med VeloWears hang til  retro og klassiske dyder i cykelverdenen, vil være overraskede over at jeg klart synes at retro er det mest spændende layout, da de kombinerer de klassiske Flandria dekaler som Ridley også bruger, med nogle af de andre grafiske elementer på cyklerne.

 

Serene

Serene består af en grundfarve samt en farve til eddy Mercx navnet samt logoet på kronrøret. Det er nogenlunde de samme farver som Ridley råder over, og fremgangsmåden er nogenlunde den samme, som Customizeren hos Ridley. Herunder ses f.eks. en Walles i en serene lakering.

Retro

Retro har som tidligere nævnt nogenlunde de samme dekalerne som Ridley cyklerne og er mit klare første valg, hvis jeg skulle vælge er personificeret Merckx cykel.

Her ses samme cykel i retro looket. Ikke alene kan du vælge grundfarven og dekal farven, men du kan også bestemme farven som afslutter dealerne, ligesom der også er et grafisk element på bagstagen i dekal farven.

Standard med et tvist

Den sidste type lakering kan kaldes standard med et tvist, idet den indeholde samme elementer som Merckx standard lakering, men dog med mulighed for at bestemme farverne som vist på nedenstående billede.

Som det ses ret tydeligt, giver det meget forskellige udseender af præcis den samme ramme.
Det er ikke helt de samme muligheder du kan vælge ved alle rammerne men de indeholder alle de tre viste layoutmuligheder.

Jeg vil klart opfordre folk, som synes det kunne være spændende med en personaliseret Eddy Merckx cykel, at lege lidt med MyMerckx mulighederne på hjemmesiden, på dette link. Det koster et par tusinde ekstra med en customiseret Eddy Merckx, men som altid hos VeloWear, er dette inkluderet på cyklerne som ikke er på tilbud.

Du er meget velkommen til at komme forbi til en kop kaffe, og drøfte mulighederne for din næste Eddy, hvad enten det bilver en customiseret en af slagsen, eller en i standardlayout. Fra personlig erfaring med min Strassbourg, kan jeg sige, at de laver super lækre cykler, som absolut pynter i gadebilledet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *