Fri fragt over 499

Ridley Noah Fast nu i butikken

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.17.6″]

Så landede den nye Noah Fast i butikken, som vi præsenterede ved vores belgier arrangement tidligere i år.
Herunder kan du læse lidt om de forskellige features på cyklen.

Hvis du vil læse mere om hele udviklingsarbejdet bag cyklen, kan du læse en artikel på engelsk om udviklingsarbejdet her på Ridleys hjemmeside.

Om Noah-serien

Noah-serien repræsenterer mange års erfaring med at udvikle aerodynamiske standarder inden for cykelindustrien. Synergier mellem erfarne interne R & D-ingeniører og topsprintere i pro-markedet har ført til branchens største gennembrud. Beviset er blandt andet  verdensklasse præstationer som da Robbie McEwen tog den grønne trøje i Tour de France og André Greipels sejre på den berømte Champs-Elysées er andre eksempler. Noahen er blevet et synonym for aerodynamiske præstationer på højt niveau.

 

Om Noah Fast Disc

Noah Fast Disc er Ridleys top-level-Aero-model og er blev bygget fra bunden med alle funktioner. Alle komponenter på cyklen er lavet med det ene formål at skære vinden optimalt. Ridley kalder det F-Surfice Plus.  Den enkelte rytter er med denne cykel i stand til at få den perfekte position ned til en mm, Men der er mere. Takket være tilpasninger i gaflen, sadelpind og styr har Ridley været i stand til at reducere cyklens samlede vægt med omkring 250 gram i forhold til Noah SL Disc aero+ som vi har stående i butikken. Fælgbremse versionen kan holde sig under 7 kg uden behov for eksotiske lette komponenter. hvilket er ret let, når du taler Aero.
Diskmodellen tilføjer ca. 500 g på grund af de tungere komponenter som  bremser og hjul. Stivheden i krankboks-området og kronrøret er øget yderligere i forhold til forgængeren. De lavere saddelstræbere vil være med til at øge komforten på cyklen.

Skivebremserne vil være med til at øge glæden ved cyklen på de tricky nedkørsler i dårligt vejr, ligesom det giver mulighed for et bredere dækvalg og dermed større komfort. Sidst men ikke mindst, vil der ikke være noget slid på fælgene, hvilket også vil være med til at forlænge hele maskinens levetid.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *