Team Andersen / CykelAar er et jysk cykelfællesskab centreret omkring virksomheden Andersen Furniture, som laver kvalitetsmøbler.

Teamet har været med fra starten af VeloWears tid som tøjproducent, lige fra den spæde start, hvor vi fik produceret tøjet i Pakistan med begrænset succes, og til nu, hvor de bliver det første hold  til at prøve vores nye trøje med endless ærmer som er lidt længere end den klassiske trikots, og som er totalt uden syninger. Stadig tæt pasform naturligvis.

Den høje kvalitet som Andersen Furneture står får, slår også igennem i deres nye layout, som på en gang og enkelt og stringent og alligevel lidt anderledes end så meget andet teamtøj. Og med den flotte røde farve, skal det nok være et teamsuit, der bliver lagt mærke til i motionsløbene i Jylland i 2019.

VeloWear er selvfølgelig glad for igen i år, at skulle stå for uniformen, som kommer til at bestå af en kortærmet trikot, en vest, en langærmet trikot til de kolde forårsdage, samt tilhørende bib-shorts med en fed pude i.

Har din virksomhed også nogle ansatte som cykler, så var det måske en overvejelse værd, at lave et cykelhold, og på den måde forene lidt markedsføring af jeres virksomhed med et personalegode, som en lækker uniform er. Vi har naturligvis prøvetøj, således at I er sikre på at få den korrekte størrelse på tøjet, ligesom I på den både på forhånd kan vurdere kvaliteten af tøjet.

Pin It on Pinterest

Share This

Del det

Del dette indlæg til dine venner

X