Fri fragt over 499

Gaven til cykelentusiasten eller rytteren der bare har alt

Hos VeloWear Cycle Club, har vi lette ved at lade os begejstre for alle mulige sjove ting, som har med cykling at gøre. Senest har vi kastet vores kærlighed til nogle cykelfigurer fra firmaet Flandrians Bike.

Der er tale om håndmalede cykelryttere i metal, som kommer i serier bestående af to eller tre ryttere i forskellige serier. Der er fx Tour De France, Flandriens, Cykelheros, eller ProTeam.

I serien Flandriens ser vi mange af de gamle retro cykelhold, vi husker tilbage fra cyklingens guldalger. For blot at nævne nogle få, er det her vi finder Faemino, Peugeot, Gitane, Bianchi, Molteni, Gan-Mercier, Broklin, Sanson m.fl. I denne serie er der to figurer i pakken.

I serien cycling heros, er der som navnet antyder fokus på ryttere, snarere end hold. Serien består af tre figurer, og det kan så være tre hold, rytteren har kørt på, eller måske en trøje, han har haft i et af de store etapeløb. Her er ikke færre end 5 forskellige Eddy Merckx versioner, men også nyere ryttere som Domoulain og Saga er repræsenteret i denne serie.

I serien Protour 2018, har vi alle 2018 Protour holdene repræsenteret, med to figurer.

For folk som har kørt Flandern Rundt eller Paris Roubaix, kan det også nævnes at der også er en serie som hedder Brostens trofæer, hvor man kan købe en brosten med en rytter oven på, i enten en Verdensmesterskabstrøje, en Belgisk mesterskabstrøje eller en Molteni trøje.

Du kan købe figurerne her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *