Der er stadig gode muligheder for at gøre et kup op til julen hos VeloWear, samtidig med at vi hygger med julegløgg og æbleskiver, samt måske en enkelt eller to hjemmelavede brunkager. Du har endda mulighed for at købe en fed mandelgave i form af bogen, Piraten, Kanibalen og andre røverhistorier, som vi denne sag sælger til specialpris.

Husk at tilmelde dig arrangementet på Facebook, af hensyn til planlægningen.

Dels har vi stadig en god del af vores tilbud tilbage. Kører du cross, er der fx en del af de lækre sko fra Shimano XC5 tilbage, ligesom der også er enkelte par af de fede sko fra Gaerne, og savner du nye fede sko til foråret, er der lidt tilbage fra DMT af deres topsko RS1 til blot 1150 kr. hvilket er halv pris.

Af tøj har vi klassikertrøjerne fra Solo til blot 300 kr. pr. stk. ligesom der er enkelte bukser og vintertrøjer i små størrelser. Endelig er der stadig en del af Solo vindtætte early vinterjacket, som er perfekt til en mild vinter eller tidlig forår, og som også er så pæn, så man kan bruge den når man ikke cykler.

Blandt de stående tilbud, er der også et VeloWear vintersæt, som består af Gabba jakken, et par bibs samt en langærmet trøje for blot 1500 kr., som sikrer dig at kunne køre og holde varmen vinteren igennem, også selv om turene bliver lidt længere.

Udover de gode tilbud, er der også stadig en del gravel cykler tilbage i butikken fra såvel Ridley, Eddy Merckx samt Cinelli. De fede cykler fra 3T lander i december og januar, men er desværre allerede udsolgt, så skal du have en med, skal du være hurtig.

Med andre ord, er der masser af gode grunde til at kigge forbi VeloWear i december

 

Pin It on Pinterest

Share This

Del det

Del dette indlæg til dine venner

X