Fri fragt over 499

Bliv en del af VeloWear netværket

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.17.6″][et_pb_row _builder_version=”3.17.6″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.17.6″ text_font_size=”19px” header_font_size=”36px”]

Bliv en del af VeloWear netværket

I modsætning til de fleste andre cykelnetværk, er VeloWear Cycle Club ganske gratis at deltage i. Har du en racercykel og lyst til at træne med andre, er du mere end velkommen, hvad enten vi taler landevej eller gravel.

Sidste år kørte vi i to grupper et par timer hver onsdag, når butikken lukkede kl. 18. I den ene gruppe, var der mere fokus på at få en god tur, og at hygge sig et par timer sammen med ligestillede. Tempoet bliver selvsagt defineret af dem som deltager, men sædvanligvis ligger det et sted mellem 20 og 25 km i snit, hvilket vil altså sige 45-50 km i løbet af en træningsaften.

Den anden gruppe, kører lidt stærkere, og der er en del intervaller med opsamling undervejs. Du får mest ud af at deltage i denne gruppe, hvis du har en form, så du kan køre et par timer med 30+ i snit. Intervallernes længde varierer, men der er altid opsamling efter intervallet, således er der plads til både dem som kører rigtig stærkt, og dem som kører knap så stærkt.

I 2019 sæsonen bliver der udvidet med en dag, således at vi også tilbyder et formiddagshold, hvor vi kører 2-3 timer i et tempo på omkring 28-32, alt efter hvem som dukker op, så har du problemer med at træne lige i ulvetimen, og har du af og til fri en formiddag, kunne dette være noget for dig.

I 2019 udvider vi også aktiviteterne til at omhandle cykelrejser, som vi arrangerer sammen med en teknisk partner. I år starter vi i slutningen af april med en tur til Liege – Bastogne – Liege, hvor der er mulighed for enten af køre 152 eller den fulde distance på 272 km. Turen indeholder 3 overnatninger, og ud over at køre løbet og lidt træningsture i dagene optil, bliver der også mulighed for at følge de professionelle på tæt hold, når vi slår lejr på La Redoute, som du har kæmpet dig over dagen før.

Bliver det en succes, bliver der nok også en september tur til dolomitterne, hvor vi med udgangspunkt i Bormio, får lejlighed til at køre nogle af de legendariske alpestigninger. Men mere om det senere.

I butikken vil der også være forskellige aktiviteter i 2019 – det kan være mekaniker aftenener, produktpræsentationer og meget andet, så meld dig ind i VeloWear Cycle Club gruppen på Facebook for at følge med.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]