Fri fragt over 499

Bicyclette – lækkert cykeltøj til pendleren eller på cafeen.

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]Som de fleste, der har besøgt VeloWear har bemærket, har vi været karrige med at tage andre brands ind i butikken, når det drejer sig om cykeltøj. Der er mange fede brands derude, men vi synes egentlig, at vi kan levere noget lige så lækkert selv, som samtidig er ret meget value for money, så når vi tager noget nyt ind, skal det være noget helt særligt.

Og det er bicyclettes produkter – det synes vi i hvert fald. Designet sidder lige i skabet, i hvert fald, hvis man ligesom jeg er glad for retro designs. Derudover er det super lækker kvalitet. meget behageligt behandlet bomuld. Som på normalt cykeltøj er der lommer bagpå, her dog kun en enkelt som til gengæld er en kombi lomme med lynlås. Ligesom der på fronten er en lynlås som på de klassisk cykeltrøjer det vil sige ca. 1/3 af fronten.

Farverne er fede med navy, sort eller army med nogle fede kontrastfarver i.

Indtil videre er sortimentet rimelig begrænset. Tre trøjer med tekst foran samt et par stykker som er ensfarvet, og en enkelt uden tekst, men stadig med en “boks” foran.

 

Courage, Cadance, Panache

Mine ubetingede favoritter er de tre trøjer, Courage, Cadance og Panache. De er hver i sær i een farve. Tekster som passer perfekt ind i cykeltraditionen. Courage findes i  sort, Cadance er army grøn, medens den sidste Panache er navy. Alle tre trøjer har en lomme bagpå placeret i højre side, med en vandret lynlås i en fed orange kontrast farve.

Prisen er 499 kr. incl. forsendelse, og kan købes på dette link.

 

Coureur og Charmeur

Coureur findes i alle tre farver, og er ensfarvet, medens bagsiden stadig er med en lomme placeret i højre side, og en orange lynlås. Charmeur indeholder som sagt den samme boks som Courage, Cadance og Panache, men uden tekstfelt.

Prisen er 499 kr. incl. forsendelse, og kan købes på dette link.

Alle trøjerne har et fornuftigt pasform, og er normale i størrelserne.
[/et_pb_text][et_pb_gallery _builder_version=”3.19.2″ gallery_ids=”960,961,962,963,964″][/et_pb_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *