VeloWear Cycle Club

– andet og mere end en cykelforretning

Det er ikke tilfældigt at VeloWears fysiske forretning hedder VeloWear Cycle Club.
Navnet understøtter det som er selve fundamentet i forretningen, nemlig at være rammen om dine cykelrelaterede aktiviteter.

I de to år vi har haft fysisk butik, har vi forsøgt hele tiden at bygge på. I 2018, har vi fx haft flere arrangementer med produktpræsentationer, og i 2019 kommer vi til at arrangere vores første klubtur til Liege – Bastogne – Liege, hvilket også vil betyde flere og mindre træningsture, som du vil kunne deltage i, uanset om du skal med til Belgien eller ej.

Vi forsøger også i forretningen af have en atmosfære, hvor du er mere end velkommen til at komme forbi og hænge ud, enten sammen med os i forretningen eller dine cykelvenner, når I er på tur. Her er altid en kom kaffe – naturligvis gratis – ligesom vi også har cykelblade og bøger, hvis der lige er noget i skal have checket op. Det er selvsagt mere i sæsonen, at folk kommer forbi på pitstop, men vi har da haft folk fra Helsingør, Køge, Ringsted og Næstved forbi i butikken, og det er altid hyggeligt med et besøg.

Her i vinterperioden inden sæsonstarten, vil vi formentlig også arrangere et par mekanikeraftener, hvor vores dygtige mekaniker Jannick, kan vise jer et par tricks.

 

X